Labels

jueves, 20 de febrero de 2014

Treballant amb Blogger

Com canviar la teva plantilla de Blogger

Bé, les plantilles que té Blogger són molt poques i no són massa bones, és a dir, no hi ha barra de menús, slides o simplement no ens agrada la interfaç.
Doncs, per això hi ha una solució: podem canviar la nostra plantilla, canviant tot l'aspecte del nostre Blog però sense canviar el contingut. ¿Què vull dir? doncs que encara que s'ens desordenin els gadgets que tenim afegits, les entrades i tots els continguts serán els mateixos. Així doncs, podem anar a BTemplates i buscar la plantilla que més ens agradi o que més s'adapti al nostre Blog.

Aquest és l'aspecte que té la pàgina web BTemplates.
Aquí hi tenim en primer pla les plantilles més descarregades i a l'esquerra tenim les diferents categories i cada plantilla està puntuada amb estrelles, dit això, cadascú només ha de buscar la seva.
Per canviar la plantilla anirem a la pàgina principal de Blogger i un cop allí anirem a l'apartat on posa Plantilla i després Crear/Restablecer copia de seguridad, ens apareixera una finestra on haurem de sel·leccionar l'arxiu, és a dir la plantilla que prèviament haurem descarregat. Així doncs, aconseguirem tindre la plantilla, si no ens agrada podem fer el mateix procés però amb una altra plantilla, tenint en compte que abans d'iniciar el canvi de plantilla hem de recordar fer una còpia de seguretat del Blog.

0 comentarios:

Publicar un comentario